Maasdam
Sportlaan 1A
3299 XG Maasdam
T 078-6764488

Nieuw-Tonge
Langeweg 76
3244 BH Nieuwe-Tonge
T 0187-651540
sthmachines
Snel zoeken
Snel zoeken

John Deere JDLink™

Moderne technieken om uw machines veilig te stellen en bedrijfsvoering te optimaliseren.

Met de John Deere JDLink-telematicaoplossingen kunt u al uw machines en toepassingen volgen op afstand uitlezen. Vanaf iedere computer met internet.

JDLink is de telematicaoplossing van John Deere, waarmee machines op afstand kunnen worden bewaakt.

Er zijn twee JDLink pakketten/mogelijkheden:

 1. JDlink Select
 2. JDlink Ultimate

  Uitsluitend met uw toestemming, kan uw John Deere dealer Stehouwer ook via het JDLink netwerk inloggen om zodoende proactief op evt. storingen ed. in te spelen. Bovendien is het in sommige gevallen dan ook mogelijk om Service ADVISOR Remote toe te passen.

 

JDLink geeft machineparkbeheerders realtime informatie over de belangrijkste onderwerpen:

 • Machinelocatie geeft aan waar de machine is en wat de exacte positiecoördinaten zijn
 • Locatie volgen geeft aan waar de mahine is en wat de opbrengsten zijn
 • Geofencing beschermt de machine tegen misbruik en diefstal, middels een virtueel hek om de machine
 • Onderhoudsplanning geeft aan wanneer de volgende onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd en voorziet in een goed beheer systeem van het onderhoud
 • Brandstofverbruik geeft aan hoeveel brandstof de machine bij verschillende werkzaamheden verbruikt
 • Motoruren geeft de start-/stop tijden van de motor aan
 • Oogstprestaties controleert en optimaliseert de productiviteit van uw machinepark
 • Bestuurderstraining geeft aan of een bestuurder meer ondersteuning of advies nodig heeft

John Deere heeft ook Service ADVISOR™ Remote geïntroduceerd, een diagnosetool voor dealers. JDLink en Service Advisor Remote zijn via internet toegankelijke applicaties, die telematica-hardware gebruiken voor draadloze overdracht van machinegegevens.

JDLink Select

JDLink Select is de perfecte telematicaoplossing op instapniveau voor alle merken en modellen, zelfs voor niet John Deere machines.  Met dit systeem kunt u precies zien waar uw machine zich bevindt en of deze wel of niet loopt. JDlink Select voorziet in nog veel meer gegevens, zoals start-/stop tijden en dergelijke. U kunt zelf, 24/7 gegevens over uw machine opvragen.

JDLink Select maakt gebruik van satelliet-ondersteunde kartering voor nauwkeurige positiebepaling van uw apparatuur. JDLink Select volgt ook het gebruik van de machine en levert onderhoudsmeldingen en samenvattende rapporten.

 

Gemakkelijk lokaliseren


Locatie van de machine wordt via JDLink weergegeven


Beheer aanwijzingen en logistiek via de website

Met JDLink kunt u aan de hand van een gedetailleerde kaart in kleur precies zie waar de machine zicht bevindt. Het systeem biedt ook de mogelijkheden om routeaanwijzingen te printen of mailen.

Geofence-waarschuwingen met JDLink™ Select

Met de Geofence-functie van JDLink Select kunt u een virtuele afbakening aanleggen rondom een bepaald gebied en vervolgens Geofence-waarschuwingen ontvangen. Afhankelijk van de voorkeuren van de gebruiker geeft een waarschuwing aan wanneer de machine een vooraf, geografisch, bepaald gebied binnenkomt of verlaat.
 
U ontvangt een waarschuwing via de website en, indien ingesteld, via e-mail. De waarschuwing kunnen ook via een mobiele telefoon worden ontvangen.

Avondklokalarmen beveiligen tegen diefstal


Avondklok voor de machine instellen via JDLink™

Voor elke machine kun u afzonderlijk werk- en avondkloktijden instellen. Sommige gebruikers stellen de nachtelijke uren in als avondkloktijden. Bij avondkloktijden wordt de eigenaar van een machine onmiddellijk geïnformeerd indien de motor tijdens de ingestelde periode wordt gestart.
 
Het is ook mogelijk om Geofence (geografische afbakening) en avondklokalarmen in te stellen.

Machineonderhoud bijhouden met JDLink™

Ervaar het gemak waarmee u met deze online tool al het uitgevoerde onderhoud van met JDLink uitgeruste machines op één plaats kan worden gedocumenteerd. Met de machine-onderhoudslogfunctie van JDLink kan gemakkelijk het onderhoud van één enkele machine of een heel machinepark worden bijgehouden. Voer simpelweg de gegevens over het onderhoud of de reparatie in het onderhoudslog in. U ontvangt dan een melding via de website en/of e-mail.
 
JDLink machineonderhoud-log is ook gunstig voor de inruilwaarde van uw machine, u kunt namelijk aantonen dat het onderhoud is uitgevoerd.

Gegevens exporteren en afdrukken met JDLink™

Alle JDLink-gegevens kunnen snel worden opgeroepen en gebruikt voor verdere verwerking.
 
Op de JDLink-website hebben de knoppen in de rechterbovenhoek de volgende functies:

 • Afdrukken
 • Exporteren naar bestand in CSV-indeling (met komma's gescheiden waarden)

Exporteren naar PDF

Motoruren bijhouden met JDLink™


Met JDLink kunt u zien wanneer machines binnen een bepaalde periode al dan niet heeft gedraaid. Deze functie geeft een indruk van het machinegebruik en helpt u bij het nemen van beslissingen omtrent de bezetting van de machine.
 
Er kan op elk gewenst moment contact worden opgenomen met de machine, om de nieuwste informatie op te vragen. Een motoruren grafiek toont het totale machinegebruik per dag en per periode.

Opmerking: De grafiek toont het totale aantal motoruren en het aantal motoruren per dag. Houd er rekening mee dat dit motoruren van de dynamo zijn, ofwel uren met de sleutel in het contact. De machine moet langer dan 15 minuten ingeschakeld zijn geweest om een motor ingeschakeld-waarde van een half uur weer te geven. Anders wordt motor uit aangegeven. Als dit niet het geval is, worden deze uren niet correct weergegeven. Het totale aantal uren is altijd correct.

JDLink Ultimate

Aangepaste alarmen met JDLink™ Ultimate

JDLink Ultimate biedt belangrijke informatie over de prestaties van uw machines. Alle alarmen, gele (waarschuwing), rode (motorstop) en informatieve alarmen, worden samen met een korte beschrijving van de alarmcode in het alarmlog verzameld.
 
Als extra voorzorgsmaatregel kan het JDLink-systeem u en (na na uw toestemming) de John Deere-dealer informeren over de oorzaken van mogelijke uitvaltijd van de machine. Motorstopalarmen worden via een e-mailbericht doorgegeven. U kunt een e-mailverzendlijst opzetten, om te zorgen dat de juiste medewerkers van het probleem op de hoogte worden gebracht. De e-mail kan als SMS naar een mobiele telefoon worden doorgestuurd, indien de telefoon deze functie ondersteunt. De juiste mensen zijn dus altijd op de hoogte.
 
Het alarmlog helpt de oorzaak en de historie van een technisch probleem vast te stellen. U kunt vervolgens gemakkelijk de benodigde vervangende onderdelen of uit te voeren service selecteren. Deze functie bespaart reparatietijd en voorkomt ernstige storingen en grote reparaties, aangezien gele en rode alarmmeldingen in een vroeg stadium worden verzonden.

 

Ontvang een machineoverzicht en werkbelastingrapporten met JDLink™ Ultimate

Machineoverzicht

JDLink Ultimate biedt een overzicht van de machinegegevens, inclusief:

 • Motoruren
 • Rijsnelheid
 • Verbruikte brandstof
 • Motortoerental

Deze informatie wordt gepresenteerd per machinestatus (stationaire status, bedrijfsstatus en transportstatus) over een gedefinieerde periode. De gegevens kunnen worden gebruikt om tankvulvolumes en machinetaken efficiënter te plannen. De gebruiker kan eveneens het gebruik van functies in de tijd dat machine is ingeschakeld evalueren (voor zover aanwezig):

 • MFWD (mechanische voorwielaandrijving)
 • Differentieelslot
 • Automatische PowerShift
 • FieldCruise

De gebruiker kan contact maken met de machine (pingen) om de nieuwste informatie op te vragen

 

Werkbelasting


Grafiek van machinegebruik

JDLink Ultimate biedt gegevens, zoals totaal aantal motoruren, gesplitst in bedrijfs-, stationaire en transporturen. De gegevens worden gepresenteerd in grafieken en tabellen.

 

Bewaak het brandstofverbruik met JDLink™ Ultimate

JDLink Ultimate analyseert en documenteert het brandstofverbruik, om de gebruiker te helpen brandstof te besparen met op feiten gebaseerde informatie.
 
OPMERKING: de binnen de JDLink-website gepresenteerde informatie is net zo accuraat als de door het elektronische systeem van de machine verzamelde gegevens. Houd er rekening mee dat het door het elektronische systeem gerapporteerde brandstofverbruik varieert als gevolg van verschillen in het brandstofsysteem en de motorregeleenheid van elke machine. Er treden verschillen op als motoruren via JDLink en JDLink Ultimate worden vergeleken. JDLink Ultimate geeft de motoruren nauwkeuriger weer.

Vergelijk de prestaties van machines en bestuurders met JDLink™ Ultimate

 

Met JDLink Ultimate kunt u uw machines vergelijken en meer inzicht krijgen in hoe verschillende machines en bestuurders/machinisten hun machine gebruiken. U kunt samen met de gebruikers van de machines, op feiten gebaseerde analyse uitvoeren, om zodoende uw bedrijfsvoering te verbeteren.

 

Ontvang rapporten via e-mail met JDLink™ Ultimate

Informatie bekijken op de JDLink-website is slechts één manier om essentiële informatie te bekijken en te communiceren. Met JDLink Ultimate kunt u ook rapporten op maat genereren. Deze kunnen worden afgedrukt, als digitale versie worden gedownload, of naar een bestand in CSV-indeling(met komma's gescheiden waarden) worden geëxporteerd.
 
Met JDLink Ultimate kunt U vanaf iedere computer met internet, de machine gegevens uitlezen en aanpasbare rapporten genereren. U kunt de productiviteit van uw machines in één oogopslag zien,  U kunt de machinerapporten gebruiken om een alarmrapport op te stellen.
 
JDLink biedt U flexibiliteit om e-mailrapporten op vaste tijden in te stellen. Het rapportage-interval kan worden ingesteld op dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks.

 

JDLink™ mobiele app met ultieme gegevens nu beschikbaar

Geniet u van het gemak dat u terwijl u bezig bent de machines kunt opsporen en informatie over de machine kunt verkrijgen met de JDLink mobiele app? Voeg daar nu ook gemak van het bekijken van ultieme gegevens van JDLink aan toe. De functie om gegevens te bekijken op de JDLink mobiele app zorgt voor uitgebreide analyse van machinebediening buiten het kantoor.

 

Met de JDLink mobiele app, beschikbaar voor alle Android™ en iOS mobiele apparaten en tablets, geeft het weergeven van ultieme data het extra voordeel waardoor de gebruiker goede management-beslissingen kan nemen, de prestaties van de machine, uptime en kosten kan verbeteren.

 

Toegang tot de gegevens zoals:

 • Percentage van gebruikt vermogen
 • Verbruikte brandstof
 • Gewerkte uren
 • Gemiddelde grondsnelheid
 • Gemiddeld motortoerental en veel meer

Met de JDLink mobiele app kan een grafiek van de gegevens die worden bekeken, worden gegenereerd.
 
OPMERKING: momenteel is de grafiek-functie alleen beschikbaar voor Androidapparaten.
 
In het onderstaande voorbeeld kunnen transmissie-staten afgestemd op brandstofgebruik, brandstofafval en mogelijkheden om kosten te besparen opsporen.

De JDLink is de app gratis beschikbaar in de Google Play® Store en in iTunes®!
Er is ook een demo waarmee gebruikers die JDLink nog niet gebruiken, de app en alle toepassingen kunnen uitproberen.

 

JDLink™ abonnementskosten

Vanaf €14,58/maand (excl. btw)

 

OPMERKING: momenteel zijn niet alle JDLink punten voor ultieme gegevens  beschikbaar in de mobiele app.
 
Apple, iPad, iPhone en iTunes zijn in de V.S. geregistreerde handelsmerken van Apple, Inc. Android en Google Play zijn in de V.S. geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

Klik hier voor de specificaties van de John Deere Select en Ultimate:
John Deere Link Ultimate
John Deere Link Select

Mail ons hierover Deel met anderen
Nieuw bij STH
Recent nieuws
 • 13 juli 2019 om 07:12

  Onlangs afgeleverd, voor meer info contact Wim de Bonte

  12 juli 2019 om 18:26

  Hoe vind ik het juiste onderdeel voor mijn machine? Moeite met het vinden van het juiste onderdeel voor uw machine? Wij helpen u graag verder! In deze blog wordt uitgelegd hoe u het gewenste onderdeel/artikel snel en gemakkelijk kan vinden. Het is goed

  11 juli 2019 om 10:40

  Afgelopen nacht zijn er helaas weer diverse GPS systemen in de Hoeksche-Waard gestolen. Neem contact met ons op wat u evt. aan voorzorgsmaatregelen kunt nemen.

 • 5 juni 2019 om 12:25

  €33.500,- nieuwe GRIMME MATRIX precisiezaaimachine voor bieten. Ontvang per direct offerte: https://sthmachines.nl/product/17552/zaaimachine-bieten/grimme/matrix-1200-actie

  12 april 2019 om 10:57

  Aanvullend, nu ook regio Steenbergen.

 • 10 april 2019 om 14:43

  Kistenkantelaar, uit voorraad leverbaar: https://sthmachines.nl/product/17013/kistenkantelaar/mechatec/kk-3000

  28 maart 2019 om 11:52

  Verkocht, GRIMME MatriX: https://sthmachines.nl/product/17221/zaaimachine-bieten/grimme/matrix-1200

 • 20 februari 2019 om 06:32

  Topdrukte in Maasdam!

  22 januari 2019 om 20:29

  Met Jochem-Suzanne Stander van DFDS Nederland / DFDS Vlaardingen en onze Toppers van Stehouwer een mooi project opgeleverd. Bij het lossen van een schip tijdens sneeuwval, ontstaat er het probleem dat de parkeervak nummers voor de trailers niet meer zicht

  8 november 2018 om 19:59

  BESTEL John Deere olie online, bij STHPARTS! 20% John Deere motorolieactie, geldig t/m morgen (vrijdag 9 nov'18) https://goo.gl/uU4No4 — Products shown: John Deere motorolie.

 • 7 november 2018 om 22:55

  GRIMME ASA-LIFT, ook bij STEHOUWER | STHMACHINES

  7 november 2018 om 17:49

  Verkocht, Lemken Premium Juwel occasion ploeg: goo.gl/3vAKvz